Kunskap och erfarenhet ger dig bra förutsättningar

Kontakta oss

Safe Return Asset Management Nordic

Glad Påsk

Kanin som tittar upp från en hatt

Glad Påsk

Datum: 14 april 2022

Ibland blir man tvungen att trolla med knäna och bara svamla på för att få till något att skriva om. Inför den stundande påskhälsningen bad jag teamet på Safe Return att ta lite trevliga - BRA - bilder från våffeldagen, så jag fick lite material att arbeta med.

Nedan finns den bästa kompositionen de lyckades åstadkomma. Anton vid våffeljärnen, helt skymmandes Max och Per i bakgrunden. Någon våffla syns inte till, men väl en tom, slaskig gräddbunke.

Anton gräddar våfflor

Men lugn, det blev en (1) bild på några våfflor också. Liggandes på tork(?) över diskhon antar jag, och med en sunkig diskborste i bakgrunden. Det ser ju aptitligt ut. De artistiska ambitionerna lämnar en hel del övrigt att önska.

Ok, så för att råda bot, här kommer en liten trevligare, aptitligare bild på en god portion våfflor med grädde och sylt:

Våfflor ovanför en diskho

Våren är i alla fall på väg till slut. I dag såg jag såväl årets först humla, som årets första fjäril och årets första motorcykel. Så vi går definitivt mot ljusare, varmare tider. Trots att alla spår efter den senaste (sista?) snöstormen ännu inte helt försvunnit från backen.

Humla

Och med det vet jag inte hur jag kan krama mer ur det här ämnet, så då återstår det bara att låta förvaltarteamet här på Safe Return önska alla sina kunder en glad och trevlig påsk.

Bild på 5 st tuppar

Från vänster till höger: Per, Johan, Janne, Claes och Anton.

Glad Påsk!


Thomas Stridsman Sjövy

Har du frågor eller kommentarer hör av dig till: redaktionen@safereturn.se

På vår hemsida använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.